Home » , , » Nak kulit cantik tak??

Nak kulit cantik tak??

Written By Ainul Mustafa on Sunday, September 16, 2012 | Sunday, September 16, 2012







ini saya sebelum ambil shaklee. Muka hitam, kulit kusam, tak sekata.. memang buruk la.paling teruk muka kering & menggelupas. Kering tu memang teruk.Dah minum air banyak, pakai moisturizer cap ABC semua la tapi sama je.huhuhuu


Saya selepas pengambilan vitamin kulit shaklee







Alhamdulillah....

saya bukan la kategori perempuan cantik.Tapi alhamdulillah bersyukur at least jerawat, jeragat sebelum ini hilang.Muka yang dulu kering pun dah semakin lembap.saya tak suka make up tebal-tebal.semua gambar ni muka saya hanya sedikit bedak asas ( foundation ) & lipstick.

Apa yang saya amalkan hanya 


VIT E, ESP, VIT C & B COMPLEX




+





Jomm dapatkan set kulit ini dengan harga istimewa untuk pembaca blog saya


Terima kasih



3 Love Quotes:

hajar hazizi said...

satu set brape yer ainul?

Ainul said...

hajar: SMS ainul 0133612717..harga ikut pd budget anda

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow......... menarik...

Arreessa Zulaikha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Ariana Maryam

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Our Love Journey

Daisypath Anniversary tickers

Ping widget

POPULAR MINGGU INI