Nak kulit cantik tak??

Sunday, September 16, 2012







ini saya sebelum ambil shaklee. Muka hitam, kulit kusam, tak sekata.. memang buruk la.paling teruk muka kering & menggelupas. Kering tu memang teruk.Dah minum air banyak, pakai moisturizer cap ABC semua la tapi sama je.huhuhuu


Saya selepas pengambilan vitamin kulit shaklee







Alhamdulillah....

saya bukan la kategori perempuan cantik.Tapi alhamdulillah bersyukur at least jerawat, jeragat sebelum ini hilang.Muka yang dulu kering pun dah semakin lembap.saya tak suka make up tebal-tebal.semua gambar ni muka saya hanya sedikit bedak asas ( foundation ) & lipstick.

Apa yang saya amalkan hanya 


VIT E, ESP, VIT C & B COMPLEX




+





Jomm dapatkan set kulit ini dengan harga istimewa untuk pembaca blog saya


Terima kasih



LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

POPULAR

PENGIKUT