Home » , » Alhamdulillah sudah settle Rukun Islam ke 4

Alhamdulillah sudah settle Rukun Islam ke 4

Written By Ainul Mustafa on Thursday, December 22, 2011 | Thursday, December 22, 2011



Alhamdulillah dah berjaya settlekan Rukun Islam ke 4 iaitu ZAKAT. Asyik lupa je.nasib baik la hari-hari kat radio selalu ada iklan zakat ni.

Sekarang ni tak perlu ke kaunter zakat dah pon.kalau rajin boleh je p.Ainul ni malas.Nak kena parking la, ambik nombor la..hehhehehe.zass bayo guna maybank2u je.klik sana sini.SIAP!!


senang jee kan..So NO MORE alasan tak mau bayo. Zakat WAJIB okey :)

Cara pembayaran boleh macam-macam cara.Korang pilih je mana yang berkenan di hati.



Tak tau macamana nak kira?? jangan risau.Diaorang dah sedia kan kalkulator lagi.Masukkan je gaji, potongan apa yang patut.


Isi maklumat diri ye




akhir sekali KLIK kat 'KIRA" dan jumlah zakat yg korang perlu bayar akan dipaparkan di 
" Zakat wajib dibayar"


Senang je kannnnnn..................

Anda dah bayar ke belum? kalau belum sila bayar sebelum 31 Dec 2011 nie 

* ini bukan nak menunjuk-nunjuk tapi niat nak ajak & berpesan kpd kawan-kawan mana yg belum bayar lagi tu **






1 Love Quotes:

Legally Pink said...

Ainul,

Cara I lagi senang, memang every month siap-siap deduct from salary, HR office selesaikan :)

Arreessa Zulaikha

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Our Love Journey

Daisypath Anniversary tickers

Ping widget

POPULAR MINGGU INI