Home » » Berus gigi Baby

Berus gigi Baby

Written By Ainul Mustafa on Monday, October 10, 2011 | Monday, October 10, 2011

Arreessa sekarang sudah ada 4batang gigi. 2batang atas, 2 batang bawah. hari tu ada bincangkan kat UB. Ramai kawan-kawan dah start ajar anak-anak diaorang gosok gig. Arreessa je belum.huhuhu nanti gigi tak cantik macam mama.

Google punya google terjumpa ini..macam menarik je. Tapi kat mana nak beli ye?




from HERE
Kat sini pun ada jual tapi kalau boleh nak tengok dulu kan..Agak-agak Watson or Guardian ada tak??







8 Love Quotes:

Ann said...

Ainul,
me dulu starts berus gg kaisya ms baby2 but x ingat umur berapa. :P using brush yg no. 1 tu. ms tu beli either di guardian/watson n harga tak mahal sgt.

bila dh masuk 1 year pakai berus gg biasa, sbb gigi dah banyak. n dh starts pakai ubat gigi pun cuma part ni dia memilih sikit psl flavour. huhu. la ni pakai ubat gg mukmin, orange flavour. :)


Selamat menggosok gigi, Arressa!

♥ ROS ♥ said...

Kak ainul, yg brus jari tu ros ada bli kt midvlley parenthood expo... Lmbut jer.. Jnma pureen.. Kedai/supermrket yg jnama pureen msti ada kot... Hihi

Intan and The Boys said...

berus gigi tu kat guardian pon ada jual dear. tapi tissue tu tak pasti la pulak. tak pernah perasan. hehe.

ღnFashyaღ said...

berus gigi yang first tu beli dekat giant je, brand fiffy kot kalo tak salah... mudah nak berus gigi anak

dorin said...

aku beli kat Manjaku rasanya

Zie said...

Emm tak pernah belilah berus gigi baby, anak dah besar gigi bayak tak mau gosok gigi, coz dia tak suka dengan perasa ubat gigi.. eheheh so amik tuala jer gosok...

noor said...

masa aiman baby tak pernah beli main gosok2 ngan kain jer heheheh...

aziyana said...

berus gg cm dlm gmbr tu kt carefour ade jual, mane2 market yg ade barang baby semua ada berus tu..mmg senang pakai berus tu tp husna skrg ni die xbukak mulut tu yg susah

Ainul Mustafa. Powered by Blogger.